Ahogyan nevünk is mutatja, kizárólag professzionális, kimagasló minőségű, prémium olaszországi márkákat forgalmazunk. 2010 óta foglalkozunk önállóan e gépek forgalmazásával. 2014-től Provtech néven vagyunk jelen a piacon, melyet testvéremmel közösen üzemeltetünk. Saját cukrászdát is működtetünk Budaörsön, melyet az általunk forgalmazott gépekkel rendeztünk be. Ezáltal ügyfeleinket teljes mértékben ki tudjuk szolgálni, berendezések és tapasztalatok terén egyaránt. Számunkra nagyon fontos, hogy az új vásárlóinknak szakmai hátteret is tudjunk nyújtani fagylaltkészítésben és a cukrászatban. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy új fagylaltgép vásárlása esetén, előre egyeztetett időpontban próbafagyasztást végezzünk saját Cattabriga gépünkkel. Az országos fagylaltversenyen, többszörösen díjazottak voltunk. A fagylaltgépek beüzemelésekor alapvető használati instrukciókkal látjuk el ügyfeleinket, azonban lehetőség van 1 napos fagylalt kurzus igénylésére is, aminek során magabiztosan elsajátíthatóak a fagylaltkészítési technikák, és egy irányadó receptet is összeállítunk.

Cégünk kiemelt partnere az Iceteam 1927 (Cattabriga, Coldelite, Promag), melynek hivatalos és kizárólagos forgalmazói vagyunk. Az általuk gyártott gépek: fagylaltfagyasztók, pasztörizálók, kombinált gépek, krémfőzők, sokkolók, tejszínhabgépek és lágyfagylaltgépek. Nagy múltú, világszínvonalú cég, ami már önmagában is garancia a kiváló minőségre.

Másik fontos partnerünk a Tecfrigo, hűtéstechnikában vezető szerepet töltenek be, Olaszországban és Európa többi részén egyaránt. Elsősorban álló hűtőikről váltak híressé, melyek kimagasló minőségűek és rendkívül megbízhatóak. Később kibővítették a termékpalettájukat más típusú hűtőkkel is, úgymint fagylalt- és süteményes pultokkal. A legkeresettebb modellek közé tartoznak: Brio, Karina, Marilyn, Snellé, Aurora és Alba.

Választékunkban szerepelnek még egyéb berendezések, gépek, melyek a vendéglátás és gasztronómia területét lefedik. Legyen szó mosogatástechnikáról, az Aristarco cégcsoport jóvótálból, egészen a kis pohármosogatóktól a nagyméretű edény és lemezmosókig, avagy jégkockagépek, jégdara gépek, valamint jégtárolók széles kínálatáról.

Sütéstechnika terén a Modularral dolgozunk együtt, első sorban cukrászati- és gasztronómiai sütőik, kombipárolóik, kelesztőik értékesítésével foglalkozunk, de kínálatukban megtalálhatóak nagykonyhai berendezések is.

Széles kínálatunkban megtalálhatóak még előkészítő gépek (habverő, dagasztó, mixer, egyéb aprító gépek), kávégépek és darálók, italhűtők és jégkásagépek, forrócsokoládé adagolók. Valamint snack gépek (melegszendvics sütő, kontaktgrill).

Referenciáink közé tartoznak számos cukrászdák, fagylaltozók és kávézók. Illetve, kiemelt ügyfeleink között tartjuk számon az Auchan Magyarországot.

Célunk az, hogy elérhető áron biztosítsunk megbízható, hosszantartó minőséget ügyfeleink számára. Akik az eladás után is fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel, problémáikkal. Mert számunkra fontos, hogy elégedett, visszatérő vásárlóink legyenek.

pultrendszer