• Provtech garancia

  A garanciás javításokat vásárlás időpontjától számított 12 hónapon belül ingyen kijavítjuk, amennyiben a hiba bizonyítottan anyaghibára vagy gyártási hiányosságra vezethető vissza.

  Szakszerűtlen beüzemelésből, használatból, tárolásból, valamint idegen beavatkozásból származó hibák nem esnek a jótállás körébe. A plexi, üveg és külső sérülések, valamint gumitömítés csere sem tartoznak a garanciális javítások közé. Nem vállalunk garanciát, a vízkövesedésből eredő hibákból, karbantartási hiányosságból, illetve ha a készüléken nem az általunk megbízott szakember végez javítást, vagy változtatást.

  A kávéfőző gépek, fagylaltgépek, mosogatógépek, nagykonyhai berendezések, illetve bármely gép, amelyhez 380V áramcsatlakozás, vagy víz, illetve gázcsatlakozás szükséges, a beüzemelés kizárólag e célra érvényes vállalkozói engedéllyel rendelkező szakember végezheti, ezt beüzemelési lapon igazolni és a vásárlástól számított 1 hónapon belül postai úton visszaküldeni. A fentiek elmulasztása idegen beavatkozásnak minősül. A vízhálózatról üzemeltetett berendezések csak vízlágyító egyidejű bekötésével helyezhető üzembe. Kivétel, ha van központi vízlágyító. A vízlágyító rendszeres regenerálása a vevő feladata, vagy karbantartási szerződés alapján a Provtech is vállalja. Amennyiben a beüzemelést illetve a készülék javítását nem ilyen szakember végzi, az idegen beavatkozásnak minősül. A beüzemelés költségei a vevőt terhelik. Amennyiben a vevő a szerelőnek a garancialevelet bemutatni nem tudja, úgy fizető javításnak minősül, melyet a helyszínen fizet. Ha később, 3 napon belül bemutatja, úgy a számla sztornózásra kerül és a javítás összegét visszafizetjük.

  A berendezés meghibásodása esetén szakemberünket lehetőség szerint még a bejelentés napján, de legkésőbb 2 munkanapon belül a helyszínre küldjük, aki a hiba javítását megkezdi. Amennyiben a készülék önsúlya a 30kg-ot nem haladja meg, a vevő feladata a gépet az általunk meghatározott szakszervizbe szállítani.

 • Szerviz

  Szervizünk az egész ország területén végzi karbantartó és javítási tevékenységét, igény szerint a környező országokban is végzünk karbantartási és javítási munkákat előre egyeztetett feltételekkel.

  Cégünk, a Provtech, szakmailag folyamatosan képzett szerelői bármikor hívhatók, akkor is, amikor már a garanciális idő letelt. Szervizünk az egész ország területén végzi karbantartó tevékenységét, igény szerint a környező országokban is végzünk karbantartási és javítási munkákat, előre egyeztetett feltételekkel. Abban az esetben, ha berendezését egyéb forgalmazótól vásárolta, de a Provtech is forgalmazza az adott berendezést, az alkatrészt raktárról, vagy rövid beszállítási határidő mellet, biztosítjuk a cseréjét és javítását.

  Budaörsi irodánkban, bemutató és termelő egységünkben, valamint bemutató cukrászdánkban állunk, valamennyi volt és leendő ügyfelünk rendelkezésére.

  30kg. alatti gépeket kérjük hozza be Budaörsi üzletünkbe.

  Narancsfacsarók, rúdmixerek, italhűtők, és egyéb kisgépek javítása gyorsan, rövid határidővel.

   

 • Támogatás

  Budaörsi bemutató termünkben kézséggel állunk valamennyi volt és leendő ügyfelünk rendelkezésére!

  Mivel saját cukrászdával is rendelkezünk, így saját tapasztalataink alapján még pontosabb tanácsokkal tudjuk ellátni ügyfeleinket.
  Valamint, lehetőség van betekinteni üzemünkbe és előre egyezetetett időpontban akár próba fagyasztásra is van mód a Cattabriga Multifreeze 8 Pro fagylaltfagyasztónkon.

  Segítünk új gépeinek használatában! Nem csak a telepítéskor, de a későbbiekben is. Bármilyen gondja van, mi mindig készséggel állunk rendelkezésére!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Tervezés

  Igény szerint elkészítjük:

  • cukrászdájának, vendéglátóhelyének weboldalát.
  • partnereink üzleteinek arculat kialakítását
  • számítógépes látványtervezés

 • Webfejlesztés

  Vállaljuk kávézójának, cukrászdájának megjelenését az interneten.

  • Bemutatkozó vagy webárúház oldalának elkészítését
  • Egyedi kinézet, stílus az Ön vendéglátóhelyéhez alkalmazkodva
  • Dinamikus és statikus tartalom (megbeszélés alapján)
  • Keresőoptimalizálás
  • Egyedi e-mail címek
  • Facebook megjelenés

pultrendszer