LaCimbali M34 Selectron - kávégépek termék részletek

LaCimbali M34 Selectron - kávégépek további képei

LaCimbali M34 Selectron. Automata eszpresszó kávéfőző, mikroprocesszorral felszerelve, a könnyű kávé és meleg víz adag programozásért.

A bojler a Cimbali által szabadalmaztatott SmartBoiler technológiával van felszerelve.

Energiatakarékosság:
Technológia és környezettudatosság.
Az M34 eco-technológia megoldásokkal van felszerelve, mint a Smart (szigetelt) Boiler és az ENERGY SAVING mód. Az ENERGY SAVING módban a bojler nyomása lecsökken, amikor a gép nincs használatban egy bizonyos időn túl, de a barista manuálisan is aktiválhatja, ha 3 másodpercig nyomva tartja az OK gombot. Ez után bármelyik gomb megnyomása után 60-90 másodpercen belül újra használható a gép. Az energiatakarékos módban a gép nem kapcsolja ki teljesen önmagát, a fűtőelemek továbbra is aktívak maradnak és a nyomás is 0,2 bár-on van tartva. Ebben az esetben is lehetőség van újra használatba venni a kávéfőzőt, 1-2 percen belül (ez az érték a beállított nyomásértéktől függ).
Valamint egy speciális anyaggal van szigetelve, ami csökkenti a hő veszteséget, ami napi szinten 24% energia megtakarítással jár.
  • Meleg víz economizerrel.
  • 2db többirányú, rozsdamentes acél gőzcsap.
  • 1db többirányú, rozsdamentes acél melegvízcsap.
  • Kapacitív technológián alapuló, Selections Hi-Tech panel.
Amennyiben, egy speciális kiegészítővel van felszerelve, ami a vezeték nélküli kávédarálóhoz jár, a gép Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a darálóhoz és jelenti, ha bármilyen változtatásra van szükség az őrleményen, ami automatikusan végre is hajtódik.
USB port-tal rendelkezik, hogy frissíteni lehessen a gép szoftverét, adatokat tölthet le és,vagy konfigurálhatja a recepteket.
Green machine: Energiatakarékos szoftver funkciók, LED technológia, Újrahasznosítható anyagok.
Opcionális TurboSteam Milk4 gőzkarral:

 

M34 SELECTRON

 Kar típus

DT/2

DT/3

Gőzkar

2

2

Forróvízkar

1

1

Forró vízválasztás

2

2

Bojler kapacitás (liter)

10

15

Méret (mm)

770x510x510

970x510x510

Tömeg (kg)

70

85

Teljesítmény
380-415V3N~50/60Hz (W)

4200-4900

6200-7300Megosztás

pultrendszer