Cattabriga Multifreeze Pro - fagylaltgép - horizontális gépek termék részletek

Cattabriga Multifreeze Pro - fagylaltgép - horizontális gépek további képei

Cattabriga Multifreeze PRO horizontális fagylaltfagyasztó gép.

Professzionális fagylaltfagyasztó gép. 

Beépített receptek: Háromféle recepttel rendelkezik, 1-tejes alapú, 2-víz alapú, 3-amerikai típusú (nagyon zsíros) fagylaltok készítéséhez.
Kapacitás: Könnyen használható és különösen kis (1,5kg, *2,5kg a 18-as modell esetében) fagylalt előállítására is alkalmas. Maximálisan 8-12 és 18 kg fagyasztására képes.
Újfajta ajtó: az Iceteam 1927 által szabadalmaztatott szendvicspaneles ajtóval rendelkezik. Egy plusz légkamra található az ajtóban, mely meggátolja a jegesedést, így fagyasztás közben is tisztítható. Valamint, lerövidíti a fagyasztási ciklust (mindössze 6-8 perc). A kiadagoló nyílás pedig úgy lett tervezve, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kiadagolja a fagylaltot, anélkül, hogy károsítaná annak szerkezetét.
Üst és keverő: Ez a szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi, hogy a gáz egységesen terüljön el az üst falán. A keverő a jól ismert „ELIT keverő az Iceteam 1927 által”, mely 100% rozsdamentes acél, szabadalmaztatott, ellenálló és különösen jól teljesít, mind a fagyasztási, mind a tisztítási ciklusban.
Kaparók (kések): Az ELITE keverő speciális ötvözetű fém késekkel van ellátva. Melynek keménysége kisebb az üst anyagánál, így azt nem roncsolja. Viszont, magas teljesítményt és kiemelkedő térfogat növekedést garantál, valamint rendkívül kevés fagylalt maradékot kiadagolásnál. Ezen kaparók rendszeres cseréje (2-3 szezon függően a használattól) továbbra is garantálja a maximális minőséget.
Beépített kézi zuhany: Teljes egészében rozsdamentes acél zuhanyfej. Melynek használata könnyű, tökéletes pozícionálásának köszönhetően nem megerőltető. A zuhany, egy speciális csővel csatlakozik, mely különösen ellenálló a csavaró hatásnak és magas hőmérsékletnek.
Forró gázos tisztítás: A tisztítást egy forrógázos olvasztás (az üst falát forró gázzal felmelegíti) is megkönnyíti, melyet a mosási ciklusban aktiválhat. Mely azontúl, hogy felgyorsítja és megkönnyíti a mosási ciklust, növeli is a fertőtlenítési folyamat hatékonyságát.
Multifreeze rendszer (dupla inverter): Az egyik inverter, a motor sebességét (7 sebesség), a másik pedig a hűtés erősségét szabályozza. Ez teszi lehetővé az extra kevés mennyiség készítését, valamint a gép mindig csakis a szükséges víz mennyiséget és elektromosságot használja fel, ezzel nem keveset spórolva, akár 30% megtakarítás! Valamint, ez garantálja, hogy tökéletes állagú lesz a fagylalt abban az esetben is, ha csak nagyon kevés fagylaltot készít.
Ez a modell a Carpigiani Labotronic HE továbbfejlesztett változata.

Fagylaltgép technikai adatok:

 

8 Pro

12 Pro

18 Pro

Keverék mennyiség/ciklus (kg)

1,5 - 8

1,5 – 12

2,5 - 18

Kompresszor teljesítmény

2,6

3,7

5,5

Keverőmotor teljesítmény

3

4

6,3

Hűtés

víz

víz

víz

Elektromosság (V/fázis/Hz)

400/3/50

400/3/50

400/3/50

Méret (mm)

530x700x1370

530x700x1370

600x840x1370

Nettó/bruttó tömeg (kg)

280/300

360/385

390/415

Angol nyelvű katalógus letöltéséhez, kattintson IDE!

 Megosztás

pultrendszer